• DATE /06-01-2018
  • TIME /14:30 - 16:00
  • ADDRESS /Van der Driftstraat 4a, 3131 JH Vlaardingen

Event description

Live at ZMC Studio’s is een evenement waarbij verschillende bands een live studiosessie houden. Zij nemen hun werk live op in onze studio. Deze livesessie kan jij ervaren zoals de artiesten deze ook ervaren. Het publiek krijgt zijn eigen headphone en kan op deze manier exact hetzelfde horen als de artiesten.
Ook zijn deze sessie`s live te volgen via Facebook!

De energie en het pure van een live optreden en de perfecte omstandigehden van een studio komen nu samen.

Per sessie kunnen maximaal 20 personen zich inschrijven. Je kan je inschrijven via het contactformulier onderin op onze website. Wees er wel snel bij want 20 plaatsen zijn zo bezet!

DE BAND

The Streetbeat Empire berooft je van je angst om te gaan dansen! Met hun vlijmscherpe, akoestische sound word je heen en weer geslingerd tussen de vier windstreken! Met drums, sousafoon, gitaar, percussie, melodica, saxofoon en voodoo-vocals hebben ze in de werfkelders van Utrecht hun empirisch geluid gecreëerd.
Verwacht muziek van de straat, gemixt met 30’s swing, hot jazz, Afrobeat en meer. The Streetbeat Empire is als een demonisch draaiorgel dat in stoomtreinvaart op een oude New Orleans jazzclub knalt. Verzamel je medestrijders en dans op de met voodoo doordrenkte grooves van The Streetbeat Empire!