• DATE /26-01-2018
  • TIME /20:00 - 23:00
  • ADDRESS /EKKO Bemuurde Weerd Wz 3, 3513 BH Utrecht

EKKO

Event description

TWEE BANDS NEMEN JE MEE OP EEN TIJDREIS NAAR DE MUZIKALE JAREN ’30.

Pierre et Les Optimistes nemen je mee terug naar de jaren ’30. Geïnspireerd door de jazz van jazzlegende Django Reinhardt, aangevuld door het werk van artiesten als Louis Armstrong, Louis Prima, Sanseverino, La Caravana Passe en La Rue Kétanou. De band noemt het zelf niet voor niets ‘gypsy stuff’; het is een kleurrijke en zomerse mix vol energie. Perfect voor een winterse 26 januari.

The Streetbeat Empire is al net zo kleurrijk en vol energie. Ook hier komen die jaren ’30 weer terug in het geluid. Verwacht muziek van de straat, gemixt met 30’s swing, hot jazz, Afrobeat en meer. The Streetbeat Empire is als een demonisch draaiorgel dat in stoomtreinvaart op een oude New Orleans jazzclub knalt.

bit.ly/PELOenTSEinEKKO

Kom je voorafgaand eten?
Maak er een avond uit van. Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening en krijg €2,50 korting op het eten.

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal.

* Let op: om gebruik te kunnen maken van de korting vragen wij om te reserveren