Biography

Het gypsiekwartet Let’s be gypsies speelt de muziek in de geest van hun grote voorbeeld Django Reinhardt. De nummers die ze spelen stammen dan ook uit de Hot club du France. De band bestaat uit Erik Koning op viool, Roy de Rijke op sologitaar, Mike van Leeuwen op slaggitaar en Ton Voskuilen op contrabas.

Erik, Mike en Ton vormden al eerder een eenheid in eerdere bands. Ze zijn ook trouwe bezoekers van het jaarlijkse zigeunerfestival dat gehouden wordt in het Franse Samois sur Seine, de laatste rustplaats van Django. Het is een festival waar ook veel door bezoekers wordt gemusiceerd. Dit is dan ook de plek waar ze voor het eerst Roy op sologitaar zagen spelen. Ze waren gelijk onder de indruk van zijn talent en zijn dan ook zeer verheugd dat zij dan nu een band met hem kunnen vormen.

Keep in touch

Bookings handled by Karin
karin@re-bop.nl

If you have any queries, please send message, and we will be in touch soon

My shows

Duis dolor tellus, faucibus non ligula ac, fringilla porttitor eros. Cras sagittis eleifend erat ac fringilla. Proin ac odio et neque vulputate tempus at vel justo. Maecenas semper imperdiet euismod. Donec tempor erat vel scelerisque tincidunt. Sed sagittis purus orci, eu auctor lectus placerat vel. Nunc imperdiet tincidunt volutpat. Duis ac semper purus. Nunc mauris magna, ornare at lorem et, sollicitudin dapibus tortor.

26/05/2018 @
000
00
00
00